Leia 1 år

Idag har det varit full fart! Ställde klockan för att komma upp i tid för att hinna fixa allt. Runt sju på morgonen gick vi in till Leia o sjöng. Stackan, kan inte vara roligt att vakna till det oväsendet, men hon såg inte allt för missnöjd ut. Därefter så har vi fixat smörgåstårta och "hello kitty"-tårtor som tog fem timmar att dekorera.

Kalaset började vid två, och stora släkten rullade in. Vi var sammanlagt 15 vuxna och 7 härliga barn hos oss, så huset fylldes snabbt. Leia fick många fina presenter bl.a. gunghäst, kläder, pussel, mössa, bok, mjukisdjur, bondgård, lego m.m. Till vår förvåning var hon inte så intresserad av själva pappret och snöret utan det var enbart innehållet som var det intressanta.

Korv med bröd tyckte Leia var gott och delade gärna med sig till dammråttorna och vägglössen... Hon tyckte det var spännande när vi tände ljuset på tårtan och sjöng för henne. Då satt hon och små diggade och små mös hela tiden. Kvällen avlsutandes med en jätte trött Leia som knappt protesterade när man la henne i sängen utan hon somnade så gott.

Nu har Leia firat sin allra första födelsedag i vårt lilla hus. Åh, många fler ska det bli, så underbart!

Slutet gott, allting gott!!


// Jeanette & Tony
Här är några bilder från dagen...

               


        

     

En hemma pappas vardag, och shopping tripp.

Dags för mig att inviga bloggen!


Till att börja med måsta ja erkänna att laga mat har en helt annan betydelse nu när man hemma. Att rulla köttbullar med ena handen samtidigt som man håller Leia i andra armen, skrikandes "där" o allt möjligt, är inte de lättaste.
Men allt gick bra, Jeanette godkände köttbullarna och Leia gjorde en ansiktsmask av moset.

-Idag har vi varit  i Karlskrona o shoppat presenter till Leia, vad leksaker är dyrt ! men vad gör man inte för sin prinsessa.
Givetvis blev de en sväng till Mcdonalds  me där Leia blev super nöjd över sin pandanalle i Happy mealet!

Även hänt lite olyckor här idag ,Jeanette skar sig rejält på vårt trasiga handfat, och vi hade flytspackel på bänkskivan och på listen i taket  i köket- efter att snickaren spacklat badrummet på övervåningen. Men detta är åtgärdat ,Jeanette fick stort bamse plåster, och vi lyckades tvätta bort spacklet..


Imorgon är de dags för babysim igen, sist ja va där sjäv var de en redig pina, Leia skrek,  svetten rann o allt var allmänt kaos!
Hoppas allt går lungt till imon.

Ha de gott!

MVH Super pappan!



Det lilla bustrollet

Mammmma, hördes det från sovrummet inatt. Så klockrent att till och med jag vaknar.. haha :-). Sen när jag kom hem från kalmar idag så har det varit ett favvo ord i från hennes lilla mun. Tror hon börja koppla ihop ordet mamma med mig.

Så stor hon börja bli nu o hennes personlighet har verkligen växt fram. Det är en bestämd men ändå lugn liten dam vi har att göra med. Hennes gosattacker får ens hjärta att slå ett extra slag. Med usträckta armar och munnen helt öppen kommer hon emot en o ska gosa och "pussa".

Imorgon är jag "ledig" ifrån skolan,  har studiedag hemma. Så imån så kankse det blir en tripp till en leksaksaffär för att handla presenter. Vi få berätta om äventyret imån kanske.


Här är lite bilder på skruttan!!

Godnatt till er! (tror Tony var sugen på att skriva några ord)

/Jeanette


       


  

En Kram kanske???


Välkommen till vår nya blogg!

Jaha, så har man fallit för grupptrycket och startat en egen blogg ;-).
I vårt fartfyllda liv så finns det massor som händer, så jag tänkte ge våra närmaste chansen att få en någorlunda koll på vart vi håller/hållt  hus. Drog även in Tony i detta som inte misstyckte allt för mycket. :-)

Helgen som vart har varit super kul! Bokstavligt talat då ;-). I lördags så var vi hemma hos Jessica o Micke på vinprovning. De behövde hjälp med att välja viner till sitt bröllop, och schyssta som Tony och jag är så ställer man ju självklart upp. Det är ju tjänster och gentjänster som gäller.

Idag har vi, efter den klassiska  bakispizzan hemma hos Jessica, varit på lekplatsen och busat med Leia. Jessica, Micke, Marwin o Alex hängde på. Vilka härliga pojkar Jessica har! Marwin den lille spindelman-fantasten och Alex den lille bestämde charmören. Efter allt busande så spelade vi bingolotter hemma hos Jessica där Pernilla och Stefan anslöt sig till vår trevliga gemenskap. Tony kammade hem 100kr till vår kassa, alltid trevligt!

Nu ska jag krypa ner i sängen för i morgon så är det skoldags!

Godnatt till mina/våra kära läsare


// Jeanette



                                     Jeanette leker med Marwin o Alex

  


                                          dääääääär


RSS 2.0