Leia 1 år

Idag har det varit full fart! Ställde klockan för att komma upp i tid för att hinna fixa allt. Runt sju på morgonen gick vi in till Leia o sjöng. Stackan, kan inte vara roligt att vakna till det oväsendet, men hon såg inte allt för missnöjd ut. Därefter så har vi fixat smörgåstårta och "hello kitty"-tårtor som tog fem timmar att dekorera.

Kalaset började vid två, och stora släkten rullade in. Vi var sammanlagt 15 vuxna och 7 härliga barn hos oss, så huset fylldes snabbt. Leia fick många fina presenter bl.a. gunghäst, kläder, pussel, mössa, bok, mjukisdjur, bondgård, lego m.m. Till vår förvåning var hon inte så intresserad av själva pappret och snöret utan det var enbart innehållet som var det intressanta.

Korv med bröd tyckte Leia var gott och delade gärna med sig till dammråttorna och vägglössen... Hon tyckte det var spännande när vi tände ljuset på tårtan och sjöng för henne. Då satt hon och små diggade och små mös hela tiden. Kvällen avlsutandes med en jätte trött Leia som knappt protesterade när man la henne i sängen utan hon somnade så gott.

Nu har Leia firat sin allra första födelsedag i vårt lilla hus. Åh, många fler ska det bli, så underbart!

Slutet gott, allting gott!!


// Jeanette & Tony
Här är några bilder från dagen...

               


        

     

Kommentarer
Postat av: Anonym

Vi tackar för ett trevligt kalas. Ebba hade roligt och har tjata hela dan idag om "eja" (Leia).

2008-09-29 @ 21:37:50

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0