2009-(djävulens år)...

Har ni känt obalansen i världen:  finanser rasar samman, brotten ökar i takt med att arbetslösheten höjs, Micke har slagit mig i squash varje gång, ja något stå inte rätt till- 2009 kan vara djävulens år.


Ja sen sist vi skrev har verkligheten kommit ikapp oss, Ja jobbar heltid och Jeanette har staplat böcker överallt i huset för nya kursen. Dock så har i alle fall Jeanette närmare till plugget denna termin då hon läser i Karlshamn.


-Leia har verkligen anpassat sig till dagis och har jätte kul där om dagarna . Så när vi hämtar Leia har hon slösat upp all sin energi och är en trött liten tjej om kvällarna, vilket gör matlagning till en redig pers just nu!


-Efter mycket planering har nu Jessica fått sin möhippa! Kidnappning, champagne frukost, uppdrag, Boda Borg, exotisk planka och chokladprovning mm ja de verkade som tjejerna hade haft kanonkul!

Jag o Leia drog direkt till bygget på möhippe morgonen, och på kvällen mös vi hemma med lite fika.


Vi har även varit på Leklandet en runda, Leia hade kul som vanligt och Även Jeanette och Stefan hade kul och ville inte lämna airhockey bordet när de var hemdags, så ja fick muta med Mcdonaldsmat.


Måste även passa på att Gratta lilla ..eller stora Tuva som fyller ett år idag! Fin bild på tösen i BLT!


Så näst på schemat är Tuvas ett års kalas på Lördag!


Lev väl!

                         
möhippegänget gör Karlskrona           Tre vackra damer

              
Leklandet är kul                  och     spännande

                
klätter Leia                                      Roligast när bilen stod stilla


2009

Nu är ett alldeles nytt år kommen, eller ja för en 11 dagar sen :-) Vi är inte så snabba på denna bloggen. Vi lägger fokusen på kvaliten framför kvantiteten ;-). På nyårsafton var vi hemma hos Sandra och Micke i Hoby. Jätte trevligt var de! Supergod mat serverade de. Gänget bestod av Sandra, Micke, Josse, John, Emil och Anna sen självklart de små guldklimparna Leia, Tuva och Edit. Barnen var på bra humör och sov hela natten i stort sätt, så vi "vuxna" fick tid till att spela spel och sjunga singstar, roligt!

En tacoskväll med brydgänget har vi med haft.. Alltid lika roligt att få träffas. Kul att vi håller kontakten med varandra så bra.

Igår var Sandra o Micke här efter de hade varit på en "liten" shoppingtur i ikea och köpt ett kök, Det kommer att bli supersnyggt i deras hem. Barnen var uppe ganske länge igår men vid halv 11 så sov båda gott och vi kunde börja leka lite. Vi spela marioparty till kl 2, jätte kul och tjejerna vann överlägset! 

vi har börjat utesluta all form av mjölk i Leia kost och märk en stor förbättring så hon är nog tyvärr mjölkallergiker, så vi får väl träffa en dietist snart. En glad nyhet är iaf att jag kommer att läsa i Karlshamn en hel termin. Jag fick turen att läsa denna kursen på distans. kanon bra!

Grattis Sofie på din 24-årsdag! Stora tjejen ;-)

Bilder...


En fin nyårsprinsessa


Gott med pannkakor med glass på nyårsafton



Lille John..


Tonne...


Gott nytt år! 


Tacoskvällen.. full fart på barnen


Tuva och Leia i en diskussion''


Josse o Casper


Mmmm.. vad gott med gräddbulle


Spelkvällen..  Sandra, Jag o Micke


Haha.. vår lilla klätterapa


Lärde sig hur man skulle rida..
Jätte kul juh!


Så fina lockar hon har vår sötis


Det var det hela för denna gången!

//Jeanette

RSS 2.0