Bröllop!

Den 14 februari sa Micke och Jessica ja till varandra, så otroligt vackert och roligt bröllop. Jag var toastmadame och skötte min uppgift så bra jag kunde, de verkade helnöjda iaf :-D. Vi tackar så mycket för att vi fick vara med och fira er kärlek!

På söndagen helgen innan bröllopet så blev jag o Leia tyvärr sjuka i influensa, vi hade hög feber, halsont o hosta. Det var precis så vi blev friska innan bröllopet...

En väldigt tråkig nyhet är att Leia skulle ha blivit storasyster i oktober detta året, men det ville sig tyvärr inte denna gången. Däremot en riktigt rolig nyhet är att Elina o Micke ska få en liten bebis i augusti, grattis till er!

I fredags så kom Micke o Sandra med lilla Tuva på besök o åt Tacos o spelade Wii. Jag vann ganska så överlägset (tycker jag) var ju framförallt  tvungen att ta ner Micke på jorden igen och piskade upp han och de andra på Marioparty. Idag på morgonen så stack vi och åkte pulka med Leia, vilket hon tyckte var jätte roligt. Hon somnade dock då vi skulle hem från pulkbacken. Väl hemma så drack vi sedan varm oboy och myste. I kväll har Micke o Elina varit här o ätit sig proppmätta. Blev lite små irretationer då den jäkla potatisgratängen brändes sig fast på botten vid kokningen. Micke och Tony fick rädda kvällen genom att köra iväg och köpa klyftpotatis, vilka hjältar! För övrigt blev kvällen rolig och barnen lekte och busade.

Den var en liten del av allt som hänt sen sist!

Kram på er!

Jeanette

   
Ebba o Leia käkar                      Sjuke Leia gosar                    Leia O Tuva             
lite chips!                                           på pappa




  
   Se upp i backen!                      Leia är helt slut                   Så söt!
                                                         efter åkturen

  
       Hampus o Leia

Mycket

Hejsan svejsan!

Som vi skrev i förra inlägget har ju Tuva fyllt hela ett år. Leia blev ditbjuden på barnkalas  och även vi vuxna fick följa med..
Så med gott fika och sällskap firade vi lilla tjejen förr förra Lördagen. och framåt kvällningen var de flesta nöjda och tackade för sig ,men inte vi inte!
Vi tog fram vårt wii spel för att spöa upp Hobyborna på lite mario party! en och annan pilsner blev de faktiskt med.
Få inte heller glömma och nämna den grymt god kebabtallriken som  de goda värdparet bjud på oxå! 

Helgen som gick var de full fart och fläkt, i alle fall fredag och lördag.
Eftersom inte mor och far hörde av sig så ringde vi och förvanade dem att vi allt tänkte komma till dem och hälsa på, och att vi var hungriga. Så fredagskvällen ägnade vi uppe i bygget där de blev mat, kortspel, och lite wiskey. Mycket trevligt trots att de fuskades rejält under kortspelet ;)

Lördagen var en stor dag för min vän Micke- de var svensexa dags!!
Vi hämtade den förvånade Micke runt halv tio på morgonen och tjugo i tio var fick vi första drycken.
Mycket alkohol, skratt, och spänning blev de sen hela dagen som var super kul!
Passa på att tacka en annan Micke här för jätte bra hunduppvisning!!
Men den blivande brudgummen, som är från Stockholm, fick lämna in handduken ett par timmar tidigare än vi planerat. Men inte lätt att hålla takten med sånna veteraner som oss.
Ja tro i alle fall att han var redigt nöjd vilket är huvudsaken!!


Leia har varit och tagit blodprov den stackarn, för att kolla eventuella allergier, vi tro ju att hon är känslig mot mjölk. Och tjejen var jätte duktig unde provtagningen! <men vi har inte fått något svar än.

Mer om oss nästa gång, nu är de lägg dags!!
Bilder kommer inom kort..

RSS 2.0