Sommar!

Hej allihopa!


Nu är sommaren här och vi redan utnyttjat en veckas semester tillsammans. I onsdags så stack vi, tillsammans med Sandra, Micke och Tuva, till Öland för att spendera 3 nätter där. Vi har haft det kanon mysigt och villavagnen vi bodde i var över våra förväntningar. Jag tycker vi har haft det rätt tur med vädret, den dagen då det var sämre så stack vi och badade i äventyrsbadet i Kalmar. Leia tyckte det var jätte roligt och åkte rutschkana för fulla muggar, när hon åkt ner så sa hon mer och gick upp för rutschkanan igen. På Ölands djurpark var vi med, och så fort Leia kom ut bilen så började hon peka och stampa med benen av iver. Barnen tyckte det var jätte spännande med alla djuren och de åkte även en del karuseller. Här är en del bilder från både resan, vardag och fest...





     
Leia..                                Vi passar Ebba en sväng        Gott med gräddbulle!


   
Vi passar Alex..                     Leias nya pool                    Gott med smörgåstårta


   
Tony blev årets svensk       Leia testar skon                  På Öland i villavagnen
av Jessica o Micke
(en nyvaken Leia kl 24.00)

  
Grillning..                                    Leia o dockan            Tuva ville också vara med


   
Sandra o Micke...             Villavagnen, stor altan             Leia och Tuva

  
Tittar på djuren..                 Vi myser med                     Leia är skeptisk
                                              en öl o vin = semester

 
Den roligaste karusellen   Leia o Tony tittar på aporna
enligt Leia



Snart drar vi på kalas hos min pappa som fyllt 51 år.,. Grattis Pappa!

Kramar

Kommentarer
Postat av: Hanna

Vad mysigt ni ser ut ha haft =) Hoppas ni får det kul på kalaset hos Uno =) Puss o kram

2009-06-13 @ 13:35:55
URL: http://imm0rtelle.blogg.se/
Postat av: Gamla kompisen

Hej! Jag skriver inte mitt namn här. Du vet nog vem jag e ;) Jag tänkte svara på det du undrade över. Varför jag tar prover mm. Jag och min sambo är i en jobbig ferilitetsutredning. Vi har försökt få ett litet barn i snart 2 år. Så det har varit många besök hos gyn. Och mkt hormontabletter och sprutor. Som tyvärr inte har hjälpt. Så nu har vi fått en remiss till provrörsbefruktning. Kommer nog få en tid efter sommaren. Hoppas att vi lyckas med det :) Så så ligger det till, men det är lite för privat att skriva om på bloggen. Inte så många som vet om detta. Kramiss

2009-06-14 @ 18:35:53
Postat av: Nettan

Låter som ni hade det riktigt bra på semestern. Kul att Leia uppskattade badet, har ju varit lite varierande med det innan. Uteplatsen ser ju riktigt fin ut! Snart är vår också färdig....hoppas jag.

2009-06-15 @ 20:48:04
Postat av: Gamla kompisen

Usch missfall två ggr på raken?? Det är ju bland det värsta som kan hända att få missfall :( Hur mår du nu då? Vet dem varför du kan ha fått det nu 2 ggr? Hoppas innerligt att ni inte får fler missfall, utan ett sött litet syskon till Leia!



Japp, efter sommaren stod det på remissbekräftelsen att vi skulle få en tid. Så hoppas vi får det fort. Just nu har jag inga hormonsprutor eller hormontabletter. Har mått jättedåligt av dem psykiskt och lite fysiskt me.. väldigt ont i äggstockarna m.m. Och sexlusten har försvunnit helt från, då man tvingats/fått ha sex på beställning och så när jag är öm efter tabletter... Så det är skönt att ha lite uppehåll med tabletter o allt sånt tills vi får komma ner till Malmö.



Kan vi inte träffas en dag?? Vore så kul att träffa dig igen! Kram

2009-06-19 @ 00:30:53

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0