Vardag

Uppdatering från Casa de Broström-Karlsson!

Veckan som gott har väl flytit på som en....helt vanlig vecka.

Måndagen var vi på bvc och försökta mäta och väga Leia som blev vansinnig när hon hamnade på vågen (känsligt de där med vikten för tjejer) och inte blev de roligare när hon fick  en spruta!! men hon hämtade sig snabbt från detta trauma!

I onsdags var de sista babysimmet (tack gode gud) som inte var särskilt roligt enligt Leia-de var gnäll o stök mest hela tiden. Men visst de har inte bara varit stökigt ,vi har haft roligt mysigt där oxå. Återstå att se om de blivit några bilder sen när vi får skivan.

Roligare var de på kaskad i Lördags, där kusinerna Tilda, Marwin och Alex följde med.. och deras föräldrar så klart.
Även sysslingarna Kalle, Maja och Molly var där för ett dopp. Jeanette hade gjort storbak med pannkakor och plättor som vi bjöd på ,men förvånadsvis var de oss vuxna som uppskattde de mest!

Även förstått att ja inte lika säker ungdom längre,  då ja förväntasfullt kasta mig ner för rutscherbanan... men fastnar halvägs så ja måste ta egen fart för att når mitt slutmål. Detta möttes med diversa skratt och applåder från nästkommande åkare.  Fick lite tips och gav mig upp igen.. men slutade likadant!!...Me  jag kommer igen ,starkare än någonsin!

Efter badet blev de middag på kina och sen besök av Jessica, Micke och Alex för en filmkväll. Trots skeptism från alla utom mig såg vi en grymt bar film Batman the dark knight!

Och...Idag söndag, har vi firat Leia igen med goda vänner på besök. Trots en lite gnällig Leia efter vi väckt henne för kalaset var de väldans trevligt!

-Var även och hämtade ett par nya däck till gamla bettan i veckan, åkte upp och lånade farsan prylar o slängde på dem..och nu så rasslar bilen för fullt..undrar var ja gjort för fel denna gången.

De var allt från oss! Tack och hej leverpastej

MVh: Tony
 


Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0