Fullt ös!!

Hej igen!

veckan som gott flöt på som vanligt, onsdagen var vi på bildvisning för att äntligen välja vilken bild vi skulle ha på Leia.
Så om två veckor kommer det fina fotot pryda vår vägg!

När fredagen kom fick vi ett plötsligt infall och rev ut vår sovrums garderob, for iväg till woody och handlade färg och slet på oss våra målabyxor, och så var vi igång igen...

Lördagen blev de forsatt målningsarbeten  eftermiddags fika hos pigge och sen vidare  till Micke och Elina på kvällen.
Där blev de lek för Leia och Hampus och pizza och starkt för oss vuxna. Kort och gott en hel lyckad kväll.
..Vuxna män gråter inte ..men var väldans nära att tårarna skulle rinna ner för kinden när vi såg filmen "ps. i love you" tips för dem som inte sett den!

Söndagen började med lite bakfylla sen iväg för storshopping på Ikea med min  (Tony) mor och far, som visade sig vara väldigt bra shopping sällskap ,då dem passade Leia och även bidrog med en generös peng till vårt allt för stora kvitto..Tack igen.
Söndagskvällen blev lång då vi inte kunde hålla oss utan slet fram skruvdragaren för att bygga ihop  möblerna till nya garderoben.

Och nu på måndagsafton..är vi helt slut , varit full fart för få ordning så mycket som möjligt i gardroben och saknas nu bara de sedvanliga listerna och ett par lampor. Själv stack ja iväg en runda för att köra lte styrketräning och squash med Micke.

 Stackars Leia har fått feber igen, men har ändå varit på bra humör idag och kollat undrade på oss när vi sprungit upp och ner för trappan med skräp o dylikt . Hoppas de inte bli lika långvarig feber denna gång...

Nu få de räcka..mer om oss nästa gång..God natt!






Kommentarer
Postat av: Elina

Vad fint det blir!!

2008-10-21 @ 19:45:27
URL: http://elinamalmebo.blogg.se/
Postat av: Madde

Var ju nyfiken på er sida.Och nu har jag hittat hit.Risk för fler besök.För här var det ju riktigt mysigt och spännande.

Kram på er alla tre

2008-10-26 @ 10:43:21

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0