Wallmans

Få väl uppdatera nu, hade tänkt vänta tills vi hade kameran hemma..men min mor och far envisas med att gömma den varje gång vi är där. Så bilder kommer när vi tagit oss i kragen och hämtat den.

Förra veckan var de tydligen höstlov och stängt på öppna förskolan,;(
Men på tisdagen var Jeanette hemma och passade på att dra till leklandet med systrana sina, där fick Leia se en (apa) och hade för övrigt kanon kul med gänget! Senare på tisdags kvällen for vi upp till Leias farmor och farfar ,där njöt vi av goda kroppkakor och rullade sedan hem mätta nöjda efter en heldag.

Enda högskolan som har höstlov är tydligen malmös musikhögskola, Så Johan som spenderade lovet i kallinge kom förbi på torsdagskvällen för ett par glas och prat, himla trevligt!

Fredage ägnade vi åt att slänga massa skräp och tog de allmänt lungt  på kvällen för att vara pigga för den stora dagen!

När sedan Lördagsmorgonen kom, packade vi de sista och lämnade Leia hos farmor och farfar för att sedan beger oss  ner mot Malmö där Jag och Jeanette skulle spendera natten.

Första överaskning var hotellrummet som var otroligt stort och väldans fint! Här njöt vi av ett glas mousserande vin och gjorde oss i ordning för en helkväll på wallmans,
Gjorde ett mellanstopp på väg mot wallmans och tog ett glas rödtjut på uteservering på lilla torg, otroligt härligt.
Väl på plats kom nästa överaskning då vi fick kanon platser precis vid scenen!!
Med jätte god grillbuffé, vin, whiskey och en fantasikt show hade vi verkligen en höjda kväll!!

Efter frukostbuffén ,dagen efter ,var de dags att återvända hemmåt igen..men inga sura miner för de då vi verkligen saknade vår lilla ängel..
Och Leia blev faktiskt jättaglad när vi kom, hade vi inte väntat oss, och allt hade gått jätte bra med att spendera natten uppe i bygget. Så en trött familj åkte hem för att avsluta kvällen med pizza och bingolotto, och lämnade kanske två ännu tröttare barnvakter.

Bingo lotto var retfullt som vanligt, Jeanette hade väl en tre fyror och väntade på något av de rätta numrerna men sket sig som vanligt!! 

Nu siktar mot nästa helg då vi ska på dop och sedan är de ju farsdag! Undra var Leia har köpt..?

Ciao!

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0