Safir

Nu har vi en ny liten familjemedlem, en liten kise som heter Safir. Elina, som jobbar på en djurklinik, hade fått in en liten svart kise, som hade löss och var undernärd med en böld på ryggen. De lappade ihop kisen och kastrerade och idmärkte henne på samma gång. Eftersom katten hade hittats i en tom källare så hade den inget hem så Elina ringde mig och kollade om vi ville ha en katt. Mitt första svar var faktiskt nej, men efter att ha funderat endel så beslutade vi oss för att åka och besöka kisen och se så att den verka redig. Det var ingen grann syn.. Safir hade en flera små sår och man kan känna varenda kota när man klappa henne. Men bortom det så såg man hur fin hon kommer att bli och vilken gosig och social katt hon är trots allt. Leia är alldeles tokig i henne och säger kssst (kisen) för fullt. Safir verka inte misstycka allt för mkt utan kan gosa tillbaka mot  Leia ibland. 

Ett annat ord Leia har lärt sig är lampa, men i hennes fall så blir det bampa. hehe! Första gången hon sa det riktigt tydligt var under dopet i lördags då hon pekade mot en lampa och sa bampa :).  Det var Liam som döptes, han är Tonys kusinbarn. Jätte fin dop... efteråt träffades alla i en lokal, där förrätten redan var uppdukad på bordet. Det kändes nästan som man var på ett bröllop. Leia var jätte nöjd och glad till en början och flörtade lite med människorna på kyrkbänken bakom oss.  Vi hann dock inte stanna till efterätten då klockan tickade iväg alldeles för fort och Leia blev trött och gnällig. Hon somnade direkt när vi satte henne i bilen då vi skulle hem. Krafterna försvinner snabbt när man ska orka charma alla :-D.

Fars dag var i söndags och även Dianas bröllop. Grattis Diana och Kekke!! Söndagsmorgonen började med att jag och Leia fixade en frukostbricka till Tony. Tonne fick en snygg t-shirt och en stickad cardigan av Leia, kanonbra klädsmak Leia har ;-).  Eftermiddagen spenderade vi hos svärfar där vi fick god mat och efterätt. MUMS!

Det är knappt att jag vill nämna hur det gick på bingolottot i söndags. Alltid så nära på storvinsterna.. Grrrr!
Tony fick faktiskt bingo, vi blev två sverigelotter rikare :-).

Nu har vi äntligen hämtat tavlan på Leia. Jätte fin blev den, vi är super nöjda!!

Ha de kanon!

Kramar

//Jeanette

  
  

Vi har tänkt börja kommentera era kommentarer ;-)

Postat av: Sandra

Jätte fina bilder!! =)
Tack Sandra! Hoppas att allt är bra med er.. längesen vi sågs juh :-/ Pussar


2008-11-09 @ 21:53:05 Postat av: Lillasyster

Vad välskrivet o fina bilder. Skit bra blogg. Första gången jag är inne o tittar. Fan, ni verka vara perfekta jävla familjen!(Blir lite avundsjuk)Ses snart hoppas jag. Kram till er tre, o den nya familjemedlemen!

Jajamen.. klart att vi är det :-D!! Det var ett tag sen vi sås me.. tiden bara rullar iväg. Har ju börjat praktisera nu, så man har inte mkt tid över. Stora kramar till din lilla familj!

2008-11-10 @ 20:20:38 Postat av: Sara.

ha en trevlig kväll:)

Jag antar att detta är lärarstudenten Sara :-). Hoppas att du ha det roligt på din praktik och att det går bra i ditt nya hus. Måste ta o träffas nån dag bara. Kram


Kommentarer
Postat av: Elina

Vad roligt att få se en liten bild på Safira! Hoppas allt är toppen med er! Tavlan blev ju superbra. Kram på er våra älskade vänner

2008-11-12 @ 19:51:34
URL: http://elinamalmebo.blogg.se/

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0