intagningsbesked och 60 års fest


En helg o vecka har gått sen förra inlägget,


Måndagen började Jeanette sin vfu (praktik) på en förskola i Karlskrona och är ganska trött när hon kommer hem , vilket ja kan förstå, ja är trött på kvällen efter bara haft Leia, och hon ta ju hand om ett helt gäng busfrön.


Övriga veckan rullade väl på som vanligt, men på torsdagen fick vi Leias intagnings besked, hon ska börja på Gullvivans förskola! Helt kanon!


Fredagen ringde vi förskolan och bestämde att hon skulle börja sin inskolning redan på måndag... Blandade känslor flög igenom oss, jisses var stort! Jeanette är väldigt frustrerad att hon inte kan vara med under inskolningen! Mer hur de har gått i nästa inlägg ...


På fredagskväll fick Leia besök av Farmor och Farfar som var tvungna att busa av sig lite innan dem ska iväg på ännu en charterresa...Och vi bli kvar här hemma som erfarna kattvakter..


Lördagen började vi med lite fika hos Pernilla, för att sedan göra oss klara för Hallabro el:s 60 års fest! Leia fick spendera kvällen och natten hos Mormor medans vi bussades till Tingsryd för en helkväll. Med halvtaskig mat men god dricka hade vi en kanon kväll.


Efter en hård Lördagskväll blev de en väldigt stilla söndagsmorgon, och på eftermiddagen åkte vi till Uno och Madde för lite försenat farsdagsfirande med mat och fika, allmänt trevligt skulle ja vilja säga.


Ps. Jeanette har fått shoppingfnatt, men inte är de något rännande på stan, utan de är Tradera som gäller nu för tiden, "de är de senaste"


Ciao!


datamys




Postat av: Elina

Vad roligt att få se en liten bild på Safira! Hoppas allt är toppen med er! Tavlan blev ju superbra. Kram på er våra älskade vänner

Safir är nog världens snällaste katt, vi kommer bra överrens och Leia är helt frälst vid katten och klappar myser med den. Ja kul och äntligen få upp bilden på väggen. Lev väl!


Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0