VÅR JUL!!

Så nu är Julen nästan över för denna gång..

Senaste tiden har de varit mycket mat och starkt på menyn.

Sista veckan på jobbet innan jul avslutades med Julbord på fredagskvällen med god mat och alldeles för många snapsar, men var en helt klart lyckad och rolig kväll.

 Jeanette  ägnade fredagen på kaskad med  Pernilla och Tilda , som följde med hem efteråt och stannade över natten.


Och dagen efter de, for vi på kvällningen iväg mot bygget för en samkväll med mina släktingar från växjö, Och återigen blev de mat o dryck hela kvällen. Leia försökta hänga på Amanda och Ebba i deras staffetrace genom huset och hade jättekul tills hon blev överkörd ett par gånger.


När söndagen kom var de dags för första julefirandet, Packade bilen full och åkte till Uno och Madde för en tidig julafton.

Där fick vi en super smarrig älggryta  att glufsa i oss innan Tomten kom på besök.

Första mötet med denna skäggiga gubbe i röd kostym imponerade inte på Leia! Utan hon höll ett fast tag om mamma när hon skulle fram och få sina klappar. Men lekta nöjt efter han hade gett sig av.


Dagarna innan den 24:e var de också mat och dryck på menyn, först kom min kära bror hem på besök och tog med mat, vin, öl och ställde sig vid spisen och kockade en en fin middag åt oss.


Och Tisdagen var de uppesittar kväll med skinkmacka och julmust, och en liten wiskey för att genomlida bingolotto!

Som vanligt fick en annan rycka ut mitt under skink-kokandet då vi insåg att vi hade en för liten gryta, väl hemma med en enormgryta så fick Jeanette fara iväg och handla mer coca cola för att fylla upp grytan då den var så bred ,men resultatet blev kanon och har fortfarande lite kvar av vår goda julskinka!


JULAFTON

Ja julafton blev en succe på alla sätt och vis, Tomtegröt och paket under granen på morgonen gjorde oss klara för en härlig dag, och pricken över i:ett så var de ju för en gångs skull lite vitt på gräsmattan.

Vi firade resten av dagen uppe i bygget med massa mat klappar och mys, och Tomten var ju ingen hit tyckte Leia med däremot fick hon en massa fina klappar, och vi med för den delen.


Juldagen blev lite lungnare, vi tiggde lite rester av julmaten i bygget, laddade

 mitt media center med filmer och åkte hem och invigde Mario Party!


Annandagen blev en lugn hemma kväll tills Leia fick rejält magont och fick vara uppe hos oss för lite tröst innan hon tillslut kunde somna om lilla stackarn.


Idag söndag har vi varit lite sega efter en Lördagskvällen hemma hos Lena och Leif. Där fick vi God mat och för mycket dricka till mig, men vi hade super trevligt och invigde mitt nya spel som lockade till många skratt!!

Men vi har ändå hunnit besöka Micke, Elina och hampus och varit ute på middag för fira min mors seger i EM-tipset. Men vår förlust blev billig då Far min beslutade sig på att bjuda hela sällskapet, tackar för fin middag! 

Så sammanfattningsvis har vi haft en redigt God Jul och hoppas alla vår nära och kära haft desamma!


Syns nästa år!





Kommentarer
Postat av: Marita

Härliga bilder! Ni verkar haft fullt upp. Det tar på krafterna att umgås med hela släkten o alla kompisar.Vi njöt av att fira julen med Leia och er.

2008-12-30 @ 21:08:55

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0